Nattblogga..

Inte för att jag är någon nattmänniska precis, men känns verkligen som jag inte hinner med i bloggen. Så typiskt!
För just bloggen är så kanon att ha när man behöver skriva av sig.

Vi har legat sjuka här nu en veckas tid, började med Freja som fick hög feber & krupphosta. Sen kom allt snorande & därefter låg jag med. Men varför klaga, vi som är *peppar peppar* nästan aldrig sjuka..

Idag har jag haft besök av lite vänner, först S som jag inte alls känt så länge, men som jag fått så oerhörd fin kontakt med :) Ser verkligen upp till denna tjejen. Hennes styrka & mod som hon tvingas leva med.. ja det är beundransvärt. Men för S & hennes familjs skull så väljer jag att inte berätta varför. Det är hennes liv, och den hon väljer att berätta detta för är upp till henne.

Sen kom grannen ner en sväng, härliga människa hon med. Känns som att vi förstår varandra på ett helt annat sätt, men kanske oxå för att vi kommer från samma stad & känner till ett & annat. Även om vi har olika åsikter så är vi ändån rätt lika i vårt samtycke om saker & ting.

Får säga att jag är väldigt glad som funnit dessa människor, att ha så bra vänner i sin omkrets är ett STORT plus.
Ja och att jag har så fin familj, det är toppen. Älskar er massor!!!

Ikväll fick jag besök av yvett & sabina, så det blev lite kaffedrickande o prat. När dom sedan begav sig hemåt så fortsatte jag greja med all tvätt och även packa inför morgonens långa resa. Jag och töserna bus ska nämligen åka till stuga med min vän Wenche o hennes flicka Alicia. Ska bli riktigt myys o komma iväg litta, det behövs kan jag lova ;)

LÄngtar som bara den tills söndag, då kommer min nya sittvagn :) Har köpt en härlig ljusblå/eller turkosblå vagn..


Men nu ska jag se film med älskling! Ha en underbar helg allesamman :)

Hajsvaj!

Vaken natt

Vaknade inatt av att Freja låg tätt intill mig & var skållandes het på hela kroppen. Förstod direkt att hon var dålig, så jag gick upp för att hämta tempen. Mycket riktigt, tempen låg på 39 och hon började krupphosta som bara den.
Felix vaknade han med, han var redo för ett mål mat.
Ringde dagis när jag vaknade runt 8 tiden, sen passade jag även på att ringa vårdcentralen för Freja klagade på att hon hade ont i halsen. Men dom gav mig råd att ge febernedsättande och ta ut henne om hostan fortsatte. Jag kan ju redan den biten själv, men ändån skönt & få rådet av någon mera kunnig.

Nu rinner min ögon här, tröttheten springer ikapp mig. Får lägga mig & vila en stund nu medans Felix sover.

Hajsvaj!


Freja

Trevlig kväll det blev, Freja totalvägrar att somna och sen har hon hittat på massor av hyss, bland annat hällt ut en halv liter juice i soffan & dragit ut alla våra fryspåsar.

-Jaja, har man inte fått känna på att man levt tidigare så gör man det nu..
Tänker på alla ensamstående föräldrar, beundrar er för eran ork med barn, för ikväll har det inte varit nådigt här..
Men jag har själv valt det & att se dom få leva och må bra slår allt. Jag älskar dom så!

Nu kallar sängen på mig. Om jag inte somnar på 2 röda när jag lagt mig på kudden så är det något fel haha för denna veckan har jag varit igång till 110 % :)

Hajsvaj!


Bvc

Innan jag skulle hämta upp töserna från dagis idag, så passade jag på att fråga grannen min om hon ville hänga med på en handlerunda. Så vi begav oss först till ica en snabbis & sen bort till citygross. Fick handlat en ny fin hundmatsburk & litta mat. Passade på att ta en grillad kyckling, så kunde även barnen få av den. Flickorna äter ju på dagis, men jag är rätt noga med att ge dom något ändån när dom kommer hem.
När jag hämtat tjejerna så rusade vi bort till bvc för 2.5 års kontroll på Freja o vikt på Felixen :) Allt var jätte bra, men Felix vikt ligger stilla. Har kommit på det nu att den gör det var annan gång man väger honom. Men klart medicinerna gör ju sitt med.

Nu ska jag se film med Frida... Freja har somnat gott i soffan :)

Hajsvaj!


Lång Torsdag

Jag är känner mig helt dö varje morgon nu när man ska upp kl halv 7. Sova får jag mellan 23-04 tiden i ett streck, sen går jag upp & gör lite ersättning till Felix, när han fått flaskan somnar han om & jag med. Men ändån så är man så fördärvad varje morgon. Jag som alltid varit en morgonmänniska.
Frida hade vaknat lika tidigt som Danne så hon hade redan hunnit äta frukost när jag, Freja & Felix kom.
Idag skulle töserna börja redan halv nio, så vid 8 började jag klä oss, och efter lite bök & stök så var vi färdiga till att gå. Det gick jätte bra att lämna dom idag med, först lämnar jag av Frida, sen Freja. Joppe sitter så fint utanför & väntar medans vi går in. Och det känns verkligen extra gott med morgonpromenaden :)

Idag kommer dagen bli extra lång, för mannen min ska på afterwork på köpmannsgården med några vänner.
Så jag har hela lasset idag. När jag hämtar flickorna vid halv 1 så ska vi inom bvc på vägen hem. Felix ska vägas som vanligt ( han vägs varje vecka enligt hjärtläkarens råd) & Freja ska på sin 2.5 års kontroll.

Men jag får göra som jag gjort dom andra gångerna att starta en film & ha mystid med barnen så gott det går :)

Nu måste jag ta Felix här, han ligger o tjoar i vagnen ;)

Hajsvaj!

Glad jag blir :)

Godkväll allesamman :)

Så roligt att få veta att gamla läsare är inne & läser igen. Ska försöka skriva på allt eftersom nu, igentligen var det tänkt att börja blogga redan innan Felix blev hjärtsjuk. Men när den smällen kom så fanns det inte någon tanke alls på att lägga tid till denna bloggen. Istället så lade vi ut allt via facebook, mest för att slippa alla frågor från alla som undrade hela tiden. Vi tyckte det var bättre att dom som vi hade som vänner där kunde gå in & läsa själva om hur vi hade det, se bilderna på Felix osv. För när man är i en sådan svår situation som vi var i just då så orkar man inte alltid dra historien om & om igen.

Ikväll var det tänkt att vi skulle se en film, men barnen har varit helt uppe i varv & nattningen tog extra lång tid. T.o.m Danne lyckades somna i Frejas säng för att det dröjde så länge. Filmen som han & jag skulle sett på ikväll, den får vi helt enkelt ta en annan dag..

Men nu är jag helt slut i rutan, så för mej blir det sängen nu!

Godnatt på er och hajsvaj!


Gunilla!

Det finns bannemej ingen bättre mamma i världen än du. Du finns där heeela tiden och stöttar en till max.
Jag älskar dig enormt mycket och jag vet att tillsammans är vi starka. För vi stöttar varandra och puschar varandra och får varandra att må bra. JAG ÄLSKAR DIG av hela mitt hjärta! <3

Du är min klippa


Dig kan jag alltid luta mig mot


 Du är min stjärna


Du leder mig när jag är vilse


Du är min hjälpande hand


Du finns alltid där för mig


Du är min sol


Du får mig att le


Du är min detektiv


Du ser om nått är fel


Du är min vakthund


Du gör mig trygg


Du är min andra halva


Du gör mig hel


Du är min vän


Dig kommer jag alltid att vara rädd om <3<3<3




Bloggen!

-Denna bloggen är fortfarande under design, så det kommer ta ett tag till innan text med mera är helt tillrätta :) Hoppas ni kan ha överseende med detta och att ni läser på så gott ni kan!


Egentid

Så nu har jag o Felix haft mystid i 3 timmar, dags o hämta töserna nu :)



Idag fick han smaka blåbär för första gången o han gjorde inte ens en min hihi



Hajsvaj!

3 timmar med Felix

Snart time att bege sig bort till dagis för att lämna av töserna bus. Idag ska dom vara där mellan 9-12. Är otroligt pigg idag, men känner jag mig själv rätt så kommer tröttheten smygandes på under dagen. Hade planer på att gå en långrunda idag, men det får nog vänta tills det blivit lite mer ljusare tider ute. Joppe fryser så lätt så jag tar den rundan han behöver & sen beger jag mig hemåt igen.



Joppe 16 januari

Nu ska vi klä oss och gå..

Hajsvaj!


Grattis!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min älsklings födelsedag HURRA HURRA HURRA :)

Dagen började helt underbart med ett samtal från barnens mormor som satt på bussen på väg hit, därefter tog vi oss tillsammans bort till dagis för att lämna av töserna. Det gick kanon bra & dom gick så fint in båda 2. *stolt mamma & mormor* Medans dom skulle va där i 2 timmar passade jag på att ringa min goa vän Sofia för att komma över på lite kaffebesök. Vi hade super trevligt tillsammans :) När töserna sen blev hämtade igen tog vi oss hem en snabbis för att hämta upp Joppe. För vi skulle nämligen vidare till citygross för att ordna lite bakgrejor till det lilla mysiga kalaset vi skulle ha. Väl hemma igen, lekte vi med barnen och drack kaffe medans vi inväntade först barnens morfar & sedan älsklingen. För att slippa greja med middag idag tog vi beslutet om att vi alla skulle äta pizza tillsammans, o sen ha lite tårta till efterätt.

Frida & mormor gjorde tårtan så fint :)


Medans dom gjorde tårtan så passade älskling, morfar & Freja på att ta ut Joppe på en runda. Felix satt med i köket i sin babysitter & sprattlade för fullt, glad liten prins är han <3


Ikväll fick vi lite besök av Micke & Sofia, dom kom med present till älsklingen så vi passade på att bjuda på lite tårta & kaffe till dom med :) Nu har dom gått hem och jag & dannemannen såg klart filmen vampire sucks :)
Barnen sover så gott & jag ska nog avrunda denna kvällen med en välbehövlig dusch.

Hajsvaj!

Måndag

Ny vecka har börjat och första dagisdagen på den är avklarad :) Idag gick det jätte bra när jag lämnade Frida, men när vi sedan sågs i sångrummet igen så var det kört. Hon var så himla sur o ville inte alls vara med dom andra barnen o sjunga. Och när vi sedan skulle bege oss ut för att leka på gården så tappa hon hela tålamodet inne på toaletterna. Hon bara skrek allt vad hon kunde o vägrade lyssna. Men när jag väl kämpat och fått på henne ytterkläderna så släppte det igen. Men det ska nog gå bra, dom vänjer sig allt eftersom att dom ska vara där.

När vi sedan kom hem igen tog vi Joppe på sin runda och därefter har vi nu varit inne o lekt tillsammans.
Strax ska middagen lagas, idag blir det pommes med biffar o beasås :) *mumms*




-Älskar er så mina fina tjejer <3

Hajsvaj!

Trötta

Då är man nästan klar för denna kvällen oxå med alla *måsten* Men töserna sköter sig väldigt bra & nattningarna blir bara bättre o bättre :)

 

Nu blir det nattning av Felix, han sjunger så fint där inne nu..

Hajsvaj!

Kärlek!

4 månader

                       FELIX 4 MÅNADER

2.5 år

                        FREJA 2.5 ÅR

4 ÅR

        FRIDA SNART 4 ÅR

Promenix!

Har haft en lugn & skön söndag. Kom hem för en liten stund sedan efter en runda ute me familjen :)
Nu ska Daniel påbörja kanelbulle bakningen och jag ska packa upp Felix ur vagnen. Han har sovit under tiden vi var ute.

promenix

Hajsvaj!

Sent i säng & tidig morgon

Inte fick man sova länge idag inte, töserna bus var i farten innan kl 8. Men det gör inte så mycket, måndag igen imorgon och en ny vecka kommer med tider som ska passas :) Nu ska lillplutt få gröt och jag ska ta mig en god kopp kaffe!

Hejsvejs!


Måste bara ;)

Grattis älskade mamma på din 53 års dag :)<3

Är så glad för att du finns där för mig o min familj! Du betyder så enormt mycket för mig och jag hoppas våran fina vänskap håller livet ut. Jag hoppas att din födelsedag blir en kanonbra dag. Det ska verkligen bli mys o komma ner nästa helg & få fira den tillsammans med er alla.

Alla barnen sussar så gott nu och snart ska jag det med, men kan inte hålla mig tills morgonen så jag laddar upp 2 bilder på lillemannen när han badade tidigare ikväll :)

Badnisse   Badnissen!  Badnisse 


Nu säger jag godnatt för sista gången!

Mormor med Felix

Felix med sin mormor!

Felix sussar gott efter massa bus :)


2011 och en ny start!

¨
Halloj!
Här har ni mej, en 3 barns mamma på snart 29 år.
Louise är namnet & jag lever tillsammans med min man Daniel 31 år och barnen Frida, Freja o Felix
Vi bor i den lilla orten Höganäs strax norr om Helsingborg.


Kan ju inte påstå att 2010 var det bästa året för mig, snarare tvärtemot. Att få uppleva så mycket negativa känslor under ett år är inte klokt alltså. Men allting är på rätt väg igen och nu är det att blicka framåt som gäller.
För alla er som läst min blogg tidigare vet nog om att ja nu har flyttat tillbaka till Höganäs. Inget var igentligen fel med Landskrona, men det var väldigt drygt för Daniel att pendla så långt. Vi har nu fått en kanonfin nyrenoverad lgh med allt nytt i :)
Idag har varit en rätt så seg dag, tog barnen bort till kyrkan för att lämna tebax larmnycklen. Dopet igår för Felix gick kanonbra och det är skönt att ha det överstökat nu. På vägen hem gick vi inom ica, frida fick bära handlekorgen och sen betalade hon så fint när vi kom till kassan. Väl hemma igen har vi gjort middag tillsammans, töserna bestämde att vi skulle ha fiskpinnar så det fick bli det idag. Nu i eftermiddag kommer det litta besök hit. Ska bli jätté skoj o ser fram emot det i massor!

Men nu måste ja rusa!
Hejsvej!


RSS 2.0