Härliga Måndag!

Vaknade redan 5 imorse av en pigg liten gosse som ville upp, så jag tog på mej sen tassa vi ner i vardagsrummet och mös tills dom andra hade vaknat :)
Idag blir det att fortsätta packa upp lådor o säckar, ska försöka tömma undan så mycket kläder vi bara kan ikväll.
Det ringde på dörren redan vid 9 imorse och jag blev helt paff, det var en av killarna på ncc som ska fixa med badrummet, tydligen är så dålig kommunikation på höganäshem så allt hade blivit lite rörigt. Men bara det blir gjort så löser resten sig sen.
Danne slutar redan vid 2 tiden så vi ska ut en sväng med barnen så dom får springa av sig, blir även en tur till city gross, behöver fylla upp kylen lite :)

Är lite less på att jag inte kan hänga upp gardiner här än, för höganäshem ville dom skulle göra det men hur svårt kan det va o få göra det själv? Har bråkat nu en stund innan med rullgardiner som hängde här när vi flyttade in, den vill inte snurra som jag vill o snöret bara släpper.. får bli en ny där sen i stället.

Nu är töserna i full gång på ovanvåningen, så nu blir det att ta dom :) Kanske på tiden att klä dom nu, vi har sprungit i pyjamas hela förmiddagen hihi men det är myys det med..

// Ha en lovley day! Hejsvej!

RSS 2.0