Körigt!

Halloj på er!

Önskar verkligen jag hade hunnit med min blogg lite mera, jag är en människa som älskar att skriva av mig, men just nu finner jag knappt tiden till det.
Idag började morgonen med dagislämnande, sen var det tid för felix bvc besök med vaccination. Men en timme innan vi skulle cykla dit finner jag honom helt nerblodad här. Såret i gommen som han fick i fredags när han slog sig på vardagsrummsbordet hade han slagit upp igen. Och denna gången blödde det ännu mer. Men eftersom dom sa sist hos läkaren att dom inte gör något med det så väntade jag in min tid till bvc. Allt gick bra på bvc och Felix väger nu 9300 och är 76,5 lång, han växer på bra i sin egna kurva :) Han fick även sin 1 års vaccination idag och den slog verkligen ut honom. Han har legat pall hela em och först ikväll kunde han leka en liten stund innan det var dags för sömn igen, men hellre att han sover ut febern.
Hade besök av Nadde och hennes töser med en stund, lilla dockan är riktigt söt och så stor hon redan hunnit bli :)
Ikväll kom svärfar och tog en kopp kaffe, alltid lika trevligt med dessa kaffegäster :)

Nu blir det i alla fall snart sängen för mig, snacka om att dagarna går snabbt..

Ha en toppenkväll// Hej svej!!

Dagistime!

Nu är det dax för dagis igen, första dagen idag efter en hel sommar hemma. Jag har jobbat och töserna har haft sin moster som barnvakt här :) I 3 veckor fram nu ska jag springa med 3 barn och 2 hundar fram och tebax genom höganäs och sen när Felix är inskolad han oxå börjar jag jobba helt igen. Det kommer bli kämpiga dagar nu i början för hundarna har inte vant sig än och barnen lär vara trötta efter dagarna på dagis. Men jag står ut :) När jag sen börjar jobba igen blir det daniel som lämnar dom för han kommer köra dom dit och sen hämtar jag dom med min cykel :)

ooops nu fick jag springa och greja under tiden här, felix välte ner tvättstället över sig och samtidigt när jag skulle rädda honom från det så välter jag ner en tavla så glaset splittras, men det är städat nu..

Nu blir det att klä oss och rusa iväg, tiden går fort :)

Hejsvej!

Testpilot / Acta Graco

AKTA GRACO BeLogic!
Hej mina vänner!
Nu har jag lagt in en ansökan om att få bli testpilot på en av acta gracos bilbarnstolar. Felix börjar växa ur sin lilla babybilbarnstol och nu när vi äntligen har fått en egen bil och danne fick sitt körkort nyligen så är det verkligen tid för en ny bilbarnstol. När dom upptäckte Felix hjärtfel så trodde jag verkligen vi inte skulle ha många dagar kvar med vår älskade lille prins, och nu när han snart fyller 1 år så önskar vi inget hellre än att han ska sitta säkert när vi är ute och kör. Att kunna köra omkring och känna oss fria är något helt nytt för oss, alla år har vi sprungit med barnvagnarna och fått åka buss hit och dit. Men nu går vi bara ut och tar bilen, helt underbar känsla. Inga busstider att passa :)

AKTA GRACO Video:
http://www.youtube.com/watch?v=i8jS_AE-WXA



Testpilot på AKTA GRACO BeLogic!
Nu får vi vänta och se om vi tillsammans med Felix får bli testpiloter för AKTA GRACO BeLogic! Vi hoppas verkligen att vi får chansen men då kommer ni inte bara att kunna läsa och följa oss här, Utan då kommer vi också att dela med oss om testet på Facebook för att nå än ännu större krets. AKTA GRACO BeLogic! är den första bilbarnstol som klarat det tuffa Plus testet, upp till 25 kg! Nu väntar vi med spänning så önska oss lycka till.

RSS 2.0