Radhuset :)

Hej hej!

Tittade tebax lite i min blogg nu och såg att det var ett tag sedan jag var inne och skrev.

För er som inte vet så bestämde danne o jag att vi skulle lämna stallgården, även 9 familjer till har tagit beslutet att flytta ifrån 10 tusen kr hyrorna. Så vi fick äntligen ett nytt o härligt hem på rätt ställe denna gången i Höganäs.
Igår var dagen som vi flyttade in här och det gick riktigt bra, vi har redan hunnit få upp det mesta och jag njuter av våra härliga färger på väggarna. I stallgården är allt vitt, nytt o tradigt.
Men nu är det finito, det blir aldrig aldrig mera flytt. Nu har jag det även svart på vitt. Barnen ska växa upp här, ha nära till skolor o äffarer och framför allt bo tryggt i ett område med väldigt lite trafik :)

Idag har vi hunnit packa upp en hel del till, men några turer ut har det blivit med, för idag är det nämligen vårmarknad :) Min kära o älskade farmor kom med färdtjänst runt 3 tiden och vi möttes upp mitt i folkvimlet :) Så underbart att få se henne igen, man saknar henne varje dag. Jag älskar verkligen den goa härliga tantan, hon har varit min extra mamma i 5 år mellan det att jag var 3 upp till 8 år då min pappa sen gifte om sig. Hon gjorde allt för mig, och våra band är jätte starka.

Töserna blev glada för sina nya saker dom fick handlat idag, ballongerna har dom lekt i massor med :)

Nu blir det snart sängen för mig, för jag är astrött och behöver massor med sömn.

Godnatt på er :)

RSS 2.0