Seg måndag!

Idag är det en riktigt seg dag, hade först lust till en landskrona runda men den försvann lika snabbt igen.
Imorrn är det tid för jobb igen, ska bli skoj för nu är det en ny avd denna veckan :)
Kan inte fatta att det redan är augusti, minns förra året när jag satt höggravid med Felix i magen och vänta hejjvilt på att lille mannen skulle komma :) Så underbar sommar vi hade då, den saknar man massor, nu är det mest mulet och skit för det mesta.

Farmor ligger fortfarande helkass i hbg och har nu 25% chans att överleva vilket hon nog inte gör. Det gör så ont i en att veta att hon inte kan få komma tebax till vikhaga som hon vill och få somna in där. Men förstår att dom har sina regler och så.. Men hon säger i alla fall att hon inte har ont och det känns skönt o veta.

Har börjat få riktigt fint i tösernas rum nu, så nu fattas det bara en byrå så har dom komplett på sitt rum oxå:)
Felix rum gjorde vi vid igår, satte ihopa hans våningsäng och plockade undan kläder osv. Men vi har en del kvar där sen med, han måste ju sova i sin spjälsäng ett bra tag till :) Lille vilden han :)

Längtar otroligt nog till hösten nu, sköna tvkvällar och massa mys med familjen. Nästa vecka ska danne skriva och köra upp, jag hoppas han fixar det, för då har vi snart en bil att åka runt i oxå :) slippa vara så fast med buss o tåg hela tiden. Känna oss fria och göra vad vi vill :)

Nu ska jag städa undan lite här!
Hej svejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0